Verteldiner Aan tafel met Charles Dickens gaat door

Leuk nieuws: Het verteldiner Aan tafel met Charles Dickens gaat door voor een tweede seizoen! De feestelijke combinatie van verteltheater en een lekker driegangendiner (of lunch) werd tot nu toe twintig keer gespeeld door het hele land. Komend seizoen komen daar nog veertien voorstellingen bij. Vandaag deel ik met jullie de speellijst.

Zoals ook afgelopen seizoen hebben vertellers Frank Belt en Janneke Tanja samen met muzikant Onno van Tongeren twee versies van hun verteldiner voorbereid: Eén met kerstverhalen voor in de maand december, en één met andere verhalen van Charles Dickens. Inmiddels heb ik ze beide gezien en ik vind ze allebei erg leuk. De diverse Dickens-verhalen worden bijzonder mooi en levendig vertolkt. Mijn favoriet blijft toch De familie Tuggs te Ramsgate. In totaal spelen de vertellers drie verhalen per verteldiner, afgewisseld door een voor-, hoofd-, en nagerecht.

Spannende verhalen bij Aan tafel met Charles Dickens. Foto door Peter Putters.

De speellijst van komend seizoen telt dus weer veertien voorstellingen verspreid over het land. De meeste shows zijn in december, en zijn daarmee kerstvoorstellingen. Het is natuurlijk het thema waar mensen Charles Dickens het beste van kennen!

Speelijst Aan tafel met Charles Dickens in 2023-2024

Nog niet alle theaters zijn begonnen met de verkoop van komend seizoen, maar dat komt binnenkort.

Foto door Peter Putters.

Nu nog even genieten van de zomer met een kopje verse muntthee.

3 gedachten over “Verteldiner Aan tafel met Charles Dickens gaat door

  1. Wat jammer dat je geen inspiratie of tijd of zin meer hebt om dit zo gewaardeerde blog voort te zetten , ik mis het oprecht, ik hoop dat je toch nog de tijd of zin terug krijgt om er weer mee door te gaan , hoop doet leven .
    Groetjes en liefs van Lucy een trouwe lezer

  2. Ook ik mis ook de verhalen. En ik hoop maar dat het alleen een kwestie van geen tijd of zin is dat er niets meer bij komt. Deze website is met zoveel liefde en passie gemaakt dat ik me bijna niet kan voorstellen dat dat zomaar stopt… ik wens jullie alle goeds.
    Liefs, Lucilla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.