Maandelijkse nieuwsbrief van My inner Victorian

Er is altijd zoveel leuks over de Victoriaanse tijd te vertellen, dat heus niet alles op mijn blog past. Denk bijvoorbeeld aan aankomende tentoonstellingen met een 19e-eeuws thema, nieuwe (luister)boeken of tv-series. Om jullie hierover op de hoogte te brengen, introduceerde ik in 2017 een maandelijkse nieuwsbrief. Met daarbij tweemaal per jaar een gratis uit te printen presentje!

My inner Victorian nieuwsbrief

Zo ziet de nieuwsbrief van My inner Victorian eruit!

Op de hoogte blijven

My inner Victorian is te volgen via verschillende sociale mediaplatforms: Facebook, Twitter , Instagram en Pinterest. Hier deel ik meerdere keren per week mooie schilderijen, leuke sites en informatie over actuele tv-uitzendingen.

Het leek me ook leuk en handig als mensen zonder sociale media-accounts op de hoogte kunnen blijven. Een maandelijkse nieuwsbrief is hiervoor ideaal: Hiervoor heb je alleen een e-mailadres nodig.

Wat kun je zoal in de nieuwsbrief verwachten? Denk aan onder andere:

  • Nieuws over tentoonstellingen, evenementen of films met een Victoriaans thema
  • Boekentips
  • Inspirerende quotes of schilderijen uit de 19e eeuw
  • Tweemaal per jaar een originele, gratis printable, waaronder een jaarkalender
  • En natuurlijk de nieuwste artikelen die op mijn blog verschenen zijn

Wat zijn die printables precies?

Verzamelen is leuk, maar delen is nog leuker. Daarom leek het me een mooi idee om op een creatieve manier wat meer van mijn prentencollectie te delen. Zo kwam ik op het idee van zogenaamde printables: Leuke items om zelf uit te printen en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld boekenleggers, kleurplaten, of een kalender voor in het nieuwe jaar. Inmiddels zijn al heel wat printables verschenen. Hieronder een selectie:

my-inner-victorian-jaarkalender-printable

In november 2017 zag de eerste editie van de nieuwsbrief het levenslicht en kregen de abonnees een jaarkalender voor 2018 met modeplaten cadeau.

victoriaanse-boekenlegger-printen

De printable voor februari 2018: zes kleurige boekenleggers met toepasselijke quotes en victoriaanse schilderijen erop.

victoriaanse ansichtkaarten

In september 2018 bestond de printable uit vier ansichtkaarten, gebaseerd op prenten uit een Victoriaans jeugdtijdschrift.

Vanaf mei 2019 is de gratis printable een vel met etiketten voor jampotjes. Uiteraard staan er Victoriaanse afbeeldingen op. Bekijk hier alvast een recept voor aardbeienjam!

Victoriaanse papieren poppen

De gratis printable van juli 2020 is een Victoriaanse papieren poppenset met zes prachtige jurken uit de mid-Victoriaanse periode. © My inner Victorian.

Victoriaanse kalender 2021

De gratis printable van november 2020 is een jaarkalender voor 2021, met als thema ‘Damesmode uit de jaren 1850’. © My inner Victorian.

Victoriaanse ansichtkaarten

De printable van maart 2021 bestaat uit vier ansichtkaarten met daarop kleurenlithografieën uit 1900. © My inner Victorian.

Victoriaanse kalender 2022

 In november 2021 verschijnt de vijfde jaarkalender van My inner Victorian. Uiteraard weer met prachtige modeplaten, ditmaal met als thema ‘samenzijn’.

Je inschrijven voor de nieuwsbrief

Je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via deze link, of via het invulformulier op de homepage (desktop: rechtsboven, mobiel apparaat: onderaan de pagina). Je ontvangt dan eerst een e-mail om je aanmelding te bevestigen, en daarna ontvang je binnen een paar uur de eerste nieuwsbrief met de nieuwste printable van dat moment.

Mocht je de e-mail niet op tijd ontvangen hebben, check dan eerst even je spambox of reclamemap. Misschien is hij daarin terecht gekomen. Om dit in de toekomst te voorkomen, kun je myinnervictorian[AT]gmail.com aan je adressenlijst toevoegen.

Mocht je nog vragen over de nieuwsbrief hebben, neem dat gerust contact met mij op! Je kunt ook een bericht onder deze blogpost achterlaten.

P.S. My inner Victorian voldoet aan de nieuwe privacywet. Lees hier mijn verklaring voor meer informatie.

8 gedachten over “Maandelijkse nieuwsbrief van My inner Victorian

  1. Wat een mooie dingen heb je voor 2018 in petto. De kalenders zien er prachtig uit. Daar mag je zeker trots op zijn! Heel leuk idee ook, die nieuwsbrief! Ik ga me meteen even aanmelden 🙂

  2. Ik mij al direct voor de nieuwsbrief ingeschreven, wat een uitmuntend idee zo een printable bij de nieuwsbrief. Heel mooie kalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.