Maandelijkse nieuwsbrief van My inner Victorian

Er is altijd zoveel leuks over de victoriaanse tijd te vertellen, dat heus niet alles op mijn blog past. Denk bijvoorbeeld aan aankomende tentoonstellingen met een 19e-eeuws thema, nieuwe (luister)boeken of tv-series. Om jullie hierover op de hoogte te brengen, introduceerde ik in 2017 een maandelijkse nieuwsbrief. Met daarbij elk kwartaal een gratis uit te printen presentje!

My inner Victorian nieuwsbrief

Zo ziet de nieuwsbrief van My inner Victorian eruit!

Op de hoogte blijven

My inner Victorian is te volgen via verschillende sociale mediaplatforms: Facebook, Twitter en Pinterest. Hier deel ik elke dag onder andere mooie schilderijen, leuke sites en informatie over actuele tv-uitzendingen. Het leek me echter ook leuk en handig als mensen zonder sociale media-accounts eveneens op de hoogte kunnen blijven. Een maandelijkse nieuwsbrief is hiervoor ideaal: Hiervoor heb je alleen een e-mailadres nodig.

Wat kun je zoal in de nieuwsbrief verwachten? Denk aan onder andere:

  • Nieuws over tentoonstellingen, evenementen of films met een victoriaans thema
  • Boekentips
  • Inspirerende quotes of schilderijen uit de 19e eeuw
  • Ieder kwartaal een originele, gratis printable
  • En natuurlijk de nieuwste artikelen die op mijn blog verschenen zijn

Wat zijn die printables precies?

Verzamelen is leuk, maar delen is nog leuker. Daarom leek het me een mooi idee om op een creatieve manier wat meer van mijn prentencollectie te delen. Zo kwam ik op het idee van zogenaamde printables: Leuke items om zelf uit te printen en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld boekenleggers, kleurplaten, of een kalender voor in het nieuwe jaar. Inmiddels zijn al de volgende printables verschenen:

my-inner-victorian-jaarkalender-printable

In november 2017 zag de eerste editie van de nieuwsbrief het levenslicht en kregen de abonnees een jaarkalender voor 2018 met modeplaten cadeau.

victoriaanse-boekenlegger-printen

De printable voor februari 2018: zes kleurige boekenleggers met toepasselijke quotes en victoriaanse schilderijen erop.

my-inner-victorian-kleurplaat-printable

In mei 2018 kon je drie kleurplaten, gebaseerd op modeplaten, downloaden.

victoriaanse ansichtkaarten

In september 2018 bestond de printable uit vier ansichtkaarten, gebaseerd op prenten uit een Victoriaans jeugdtijdschrift.

my-inner-victorian-jaar-kalender-2019-printable-voorbeeld

Weer een nieuwe printable vanaf januari 2019: Een jaarkalender met deze keer dames-, heren-, en kindermode uit de 19e eeuw.

Vanaf mei 2019 is de gratis printable een vel met etiketten voor jampotjes. Uiteraard staan er Victoriaanse afbeeldingen op. Bekijk hier alvast een recept voor aardbeienjam!

recept-rout-cakes

Ter gelegenheid van het verschijnen van mijn kookboek Aan tafel met Charles Dickens is de nieuwe printable vanaf augustus 2019 een heerlijk recept voor Victoriaanse koekjes – Rout cakes. Ze zijn heel erg lekker en makkelijk om te maken!

Victoriaanse kalender

De gratis printable van november 2019 is een mooie jaarkalender voor 2020, met beroemde Victoriaanse kunstwerken erop. © My inner Victorian.

Victoriaanse boekenleggers

Bij de nieuwsbrief van februari 2020 zitten vier boekenleggers met afbeeldingen van Walter Crane.

Victoriaanse papieren poppen

De gratis printable van juli 2020 is een Victoriaanse papieren poppenset met zes prachtige jurken uit de mid-Victoriaanse periode. © My inner Victorian.

Je inschrijven voor de nieuwsbrief

Je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via deze link, of via het invulformulier op de homepage (desktop: rechtsboven, mobiel apparaat: onderaan de pagina). Je ontvangt dan eerst een e-mail om je aanmelding te bevestigen, en daarna ontvang je binnen een paar uur de eerste nieuwsbrief met de printable van dat kwartaal.

Mocht je de e-mail niet op tijd ontvangen hebben, check dan eerst even je spambox of reclamemap. Misschien is hij daarin terecht gekomen. Om dit in de toekomst te voorkomen, kun je myinnervictorian[AT]gmail.com aan je adressenlijst toevoegen.

Mocht je nog vragen over de nieuwsbrief hebben, neem dat gerust contact met mij op! Je kunt ook een bericht onder deze blogpost achterlaten.

P.S. My inner Victorian voldoet aan de nieuwe privacywet. Lees hier mijn verklaring voor meer informatie.

8 gedachten over “Maandelijkse nieuwsbrief van My inner Victorian

  1. Wat een mooie dingen heb je voor 2018 in petto. De kalenders zien er prachtig uit. Daar mag je zeker trots op zijn! Heel leuk idee ook, die nieuwsbrief! Ik ga me meteen even aanmelden 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.