Fijne feestdagen gewenst!

My inner Victorian wenst alle lezers fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2019 toe!

Josephine

P.S. Op Tweede Kerstdag zendt BBC 2 om 13:00 uur de special Victoria & Albert: The Royal Wedding uit. In 90 minuten wordt de hele bruiloft uit februari 1840 stap voor stap in beeld gebracht. Romantisch genieten dus, op Boxing Day.

Een huishoudelijke mededeling: De komende weken vier ik kerstvakantie, en publiceer ik niet op donderdagen. Het eerste blog in het nieuwe jaar kunnen jullie verwachten in de week van 7 januari 2019.

victoria-albert-christmas-tree-colour

7 gedachten over “Fijne feestdagen gewenst!

 1. Jullie ook hele fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Heel erg bedankt voor alle tips over uitzendingen, films en uitjes.
  In het bijzonder dank voor alle blogs .
  Ik heb ervan genoten en mijn man indirect ook. Door mijn enthousiastme over wat ik lees in jouw blogs MOET hij het maar aan horen wat ik vertel. Inmiddels weet hij het al als ik weer begin te vertellen en kijkt hij dan ook maar even de plaatjes mee.
  Dank daarvoor dus en ik hoop op een mooi blogjaar volgend jaar.

  • Bedankt Annemarie, jullie ook de beste wensen. En mijn excuses voor je echtgenoot, haha. Dit is wel een van de leukste complimenten die ik tot nu toe gekregen heb. Overigens ‘moet’ Mr. W. ook alle verhalen van mij aanhoren, nog voordat ze online staan. 😉

   Bedankt voor het zo aandachtig volgen van wat ik schrijf, en ik hoop van harte dat jullie ook in 2019 kunnen genieten van wat ik nog op stapel heb staan.Tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.