Josephine op pad: lezing, signeren en hapjes

Afgelopen september presenteerde ik mijn kookboek Aan tafel met Charles Dickens, tijdens een speciale middag in Den Haag. Nu de feestdagen naderen heb ik een aantal leuke nieuwe evenementen in het vooruitzicht om mijn boek te promoten, met bijvoorbeeld lekkere hapjes en een lezing. Kom je ook?

Tijdens die mooie nazomermiddag in de Haagse Bibliotheek vond ik het ontzettend leuk om lezers van mijn blog te ontmoeten. Van veel van hen hoorde ik dat ze het bijzonder vonden om nu “eindelijk een gezicht bij alle verhalen” te hebben, en dat was helemaal wederzijds.

Penning a letter, door George Goodwin Kilburne (1839-1924) [Publiek domein].

Genoeg volle pennen meenemen; check. Penning a letter, door George Goodwin Kilburne (1839-1924) [Publiek domein].

In november en december ben ik bij de volgende evenementen aanwezig. Jullie zijn van harte welkom!

10 november: Signeren en boekverkoop (met koekjes) bij de première van De Zwerftocht van Little Nell in het Dickenstheater in Laren (uitverkocht).

16 november: Proeverij met Victoriaanse hapjes en boekverkoop / signeren op het Foodie Festival in Amsterdam. Mijn proeverij begint om 14:30 uur, maar er is nog veel meer te beleven. Tickets bestellen kan via Eventbrite.

21 december: Korte lezing over Charles Dickens en eten in zijn tijd, met Victoriaanse hapjes, boekverkoop en signeren in Boekhandel Grimbergen in Lisse. Aanvang 14.30 uur.

22 december: Signeersessie met een klein hapje in Boekhandel De Kler, Leiderdorp. Aanvang 14:00 uur.

Alle activiteiten duren circa een uur.

Een overzichtelijk lijstje, maar wel vier mooie momenten om lezers en andere liefhebbers van geschiedenis en historisch koken te ontmoeten. Hopelijk tot ziens!

De promotieposter bij Aan tafel met Charles Dickens. Ontwerp door My inner Victorian.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.