WINACTIE: Twelve Days of Christmas en VICTORIA seizoen 2

“On the twelfth day of Christmas, my true love sent to me…” Dit prachtige en grappige kerstliedje was een grote hit in de 19e eeuw. Vanaf Eerste Kerstdag tot Driekoningen werd Kerstmis maar liefst 12 dagen gevierd, en wel met cadeautjes. Vandaag kunnen jullie ook iets winnen op My inner Victorian: namelijk de DVD-box van VICTORIA, seizoen 2!

Heb jij het tweede seizoen van VICTORIA al gezien? Op dit moment zendt de Vlaamse televisie de serie uit, maar het zal nog tot april duren* voordat de Nederlandse televisie de serie op de buis brengt. Heb jij de Belgische uitzendingen gemist of ben je vooral al heel erg benieuwd naar de afloop? Vandaag, op de “11th day of Christmas” geef ik de DVD-box van VICTORIA seizoen 2 weg! En het enige wat je hoeft te doen, is een simpele vraag beantwoorden – en een beetje mazzel hebben. Let op: Deze DVD komt uit Groot-Brittannië en bevat daarom geen Nederlandse ondertiteling.

dvd-victoria-serie-2-win-actie-klein

VICTORIA, seizoen 2 is een prachtig vervolg op de eerste veelgeprezen serie, waarin de jonge vorstin snel zal moeten leren om de uitdagingen van het landsbestuur met moed en wijsheid aan te pakken. Daarnaast brengt het leven aan het complexe Britse hof zijn eigen uitdagingen met zich mee, en zal prins Albert een manier moeten vinden om zijn organisatietalent in te zetten zonder het gezag van zijn koningin te ondermijnen. Om over de last van het kersverse ouderschap nog maar te zwijgen!

Zelf vind ik dat in dit seizoen alle vaste karakters nog beter uit de verf komen, en verder zijn de kostuums en sets nog steeds oogverblindend prachtig; zoals bij een gekostumeerd bal dat Victoria geeft, compleet met zwanen van ijs en kleurige draperieën. Ondertussen is baby nr. 2 op komst, en heeft broerlief Prins Ernest een vurige aanbidster. Verder is er de nodige politieke onrust in het land. Een interessante mix dus in het tweede seizoen!

Enthousiast? Om de DVD te winnen, moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Wat krijgt de ontvanger van haar grote liefde op de 6e dag van Kerstmis?

A) 6 ganzen die eieren leggen
B) 6 springende heren
C) 6 gouden ringen

Weet jij het goede antwoord? Stuur je antwoord in via onderstaande link:

Spelregels:

 • Stuur je antwoord uiterlijk 18 januari 2018 in.
 • Je mag maar één keer meedoen. Dubbele inzendingen worden verwijderd.
 • De winnaar krijgt per e-mail bericht om naar zijn of haar adres te vragen. Reageert de winnaar niet binnen 5 dagen, dan zal er uit de goede inzendingen een nieuwe winnaar worden geloot.
 • Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie en verder niet bewaard.
 • De winnaar en het antwoord worden eind januari op dit blog bekendgemaakt.

Veel succes!

Het is weer tijd voor een lekker warm kopje thee.


De prijs in deze winactie heb ik zelf gekocht en is geen gesponsord product.

* P.S. Na het verschijnen van dit blog werd ik erop attent gemaakt dat NPO 2 toch op 6 januari 2018 met de serie begint. Dit in tegenstelling tot wat ik eerder van de NPO vernomen had. Overigens zijn er plannen voor wel 6 seizoenen van de serie! (Update 5-1-2018).

6 gedachten over “WINACTIE: Twelve Days of Christmas en VICTORIA seizoen 2

  • Bedankt voor de tip! Ik had hem een tijdje geleden gekeken, maar niet opgenomen. Fijn om nu een link te hebben. Twelfth Night Cake staat sowieso op mijn ‘nog te maken’-lijstje!

 1. Superleuke winactie zeg! Ik laat het maar even voorbij gaan omdat ik Victoria 1 nog niet heb gezien, en er dus vast iemand is die het liever wil krijgen. Ik ben trouwens wel superbenieuwd naar deze serie, ik hoorde er zoveel goede verhalen over! Weet jij hoe/waar ik seizoen 1 kan kijken?

  • Uhm, ik ben nog een beetje ouderwets, dus ik zou je alleen de optie van een DVD kunnen aanraden. 😉 Op Bol.com kost hij 15 euro, en bovendien kun je de eerste aflevering gratis kijken, zag ik. Dat is misschien wel een tip voordat je hem koopt. Zowel de Nederlandse, Vlaamse als Britse zenders hebben de serie kort geleden uitgezonden, dus ik verwacht niet zo snel een herhaling. Op Netflix is de serie volgens mij niet te zien.

 2. Wat geef je een mooie dvd-set weg.
  Inderdaad de kleding en alles eromheen is zo mooi. Je moet de serie eigenlijk vaker kijken en dan kijken naar de kleding.
  Je hebt een leuk blog, ik kom altijd even langs om te lezen naar je leuke artikelen.

  • Fijn om te horen dat je mijn blog graag leest! Je hebt gelijk, je zou de serie gerust vaker kunnen kijken voor alle details, zowel voor de kleding als ook voor bijvoorbeeld politiek geladen opmerkingen die de eerste keer misschien niet zo opvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.