Blogpauze op My inner Victorian

Hallo allemaal,

Na bijna vijf jaar wekelijks bloggen las ik een blogpauze in.

Mijn historische speurtochten en het contact met jullie als lezers geven mij veel plezier en voldoening. Toch is het nodig dat ik even pas op de plaats maak. De gezondheid van Mr. W. en mij – gecombineerd met een jaar thuisisolatie ten gevolge van de pandemie – heeft ervoor gezorgd dat de rek er even uit is. Ik heb nog veel inspiratie voor leuke blogonderwerpen, maar op dit moment heb ik even geen energie om ze allemaal op te schrijven.

Daarom dus nu een pauze. Ik ben van plan lekker uit te rusten, en na de zomer bij jullie terug te keren.

Tot ziens!

Een hartelijke groet van

— Josephine

P.S. Wil je toch wat te lezen hebben? Op mijn blog staan inmiddels zo’n 350 artikelen, dus snuffel gerust even rond, of begin bij het Starterspakket.

A Pause From Reading door Wilhelm Menzler uit 1889 [Publiek domein].

12 gedachten over “Blogpauze op My inner Victorian

  • Kan ik me goed voorstellen. Ik denk dat dat voor vele herkenbaar is. Hier hebben we het goed geregeld. Verder heb ik me altijd verbaasd hoeveel werk je in dit blog steekt. Dus geniet van alles wat mogelijk is en zorg dat je gezond, fit en vol energie blijft. Een prettige lente en zomer!

 1. Ik wens jullie veel rust en veel genieten van elkaar en alle mooie mensen/dingen om jullie heen. Fijn voorjaar, fijne zomer en …. tot na de zomer.

 2. Geniet van de tijd samen…en rust allebei goed uit zodat een goede gezondheid en energie weer opnieuw aanwezig zijn.
  Nogmaals Josephine, dank voor al dat moois dat U ons gaf, dank voor al dat werk dat U voor ons deed.

  Wij, uw fans van het eerste uur, tellen af tot na de zomer, tot in de tijd dat alles weer normaal gaat kunnen verlopen, tot we terug kunnen genieten van alles wat U schrijft in Uw blog.
  Lieve groeten van Emmy

 3. Neem je tijd, Josephine. Iedere blogger zal dit herkennen. Soms moet je even stoppen omdat er belangrijkere dingen zijn, zoals je gezondheid en de mensen om je heen. Voor mij ook heel herkenbaar. Maar met zo’n goede site en lange productie ben je al die volgers heus niet kwijt en er staan inderdaad genoeg leuke en interessante posts op je site om doorheen te bladeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.