Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen iedereen al het goede voor het nieuwe jaar! ~ Hartelijke groet van Mr. W en Josephine.

P.S. De eerste blogpost van 2022 verschijnt op 17 januari.

Victoriaanse schoorsteenveger
Een nieuwe dag breekt aan… Schoorsteenveger (1880) door de Zweedse kunstenaar Frans Wilhelm Odelmark (1849-1937) [Publiek domein].

8 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar!

 1. Ik wens jou en Meneer W. alle goeds voor 2022!
  Dankjewel voor alle leuke blog berichten in 2021 en ik verheug me al op nieuwe blogposts.

  Ik kàn het niet laten om een moederlijke vermaning hieraan toe te voegen: schrijf vooral wanneer je dat leuk vindt, niet omdat het ‘moet’. Sociale media en hun wetten: zo 2021.
  Me dunkt dat een respectabel Victoriaans blog zich wel kan permitteren om al die humbug naast zich neer te leggen.
  hartelijke groet
  Isa

  • Dank je wel voor je zorgzame woorden, Isa. Je hebt helemaal gelijk! En je zult vast blij zijn om te horen dat Mr. W. en ik onze kerstvakantie lekker een weekje hebben verlengd. 🙂

 2. Hoi Josephine,
  Ik heb vandaag al zoekende naar info over Prince Albert jouw blog ontdekt..ja nu pas hihi.. en ik kan niet stoppen met lezen zo heerlijk super interessant allemaal! My inner Victorian is so happy right now!
  Ik blijf hier voorlopig nog wel even lezen!

  Groetjes Marlies

 3. Ook voor jullie een gezond, gelukkig, liefdevol en wonderschoon 2022 gewenst! En helemaal eens met Isa. Al vind ik het ook heel fijn dat je laat weten wanneer je wel/niet post, gewoon omdat dan duidelijk is wat het plan is ^^

  Enne wat ziet die schoorsteenveger er uit zeg! Wow zo zwart.

  • Dank je wel voor je beste wensen, Luna! Vanaf vandaag ben ik er weer.

   Ja, schoorsteenvegers zaten echt van top tot teen onder het roet, ook daar waar ze met kleding bedekt waren. Het zielige is dat veel van die jonge jongens op jonge leeftijd kanker kregen, vanwege alle vuiligheid van hun werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.