Filmtip voor vanavond: To Walk Invisible

Niet vergeten te kijken vanavond: Dan zendt BBC1 To Walk Invisible uit, de nieuwe en langverwachte tv-film over Charlotte, Emily en Anne Brontë.

bronte-to-walk-invisible

To Walk Invisible, de langverwachte tv-film over de zussen Brontë. © BBC (2016).

De film belooft een mooi drama te worden, met prachtige beelden van victoriaanse straatjes en de uitgestrekte landschappen van Yorkshire. Kijken dus! Hier kun je alvast een paar mooie filmclips bekijken. De trailer vind je hierLet op: De film begint om 22.00 uur Nederlandse tijd!

Ik ga ervoor zitten. Met een kopje kruidige thee. Hmm.

5 gedachten over “Filmtip voor vanavond: To Walk Invisible

  1. OMG! Nu baal ik heel heel heel erg hard dat ik je blog NU pas ontdekt! Net te laat om de film te zien :'(( Ik ga je blog voortaan beter in de gaten houden, want ik ben gek op de 19e eeuw! Wuthering Heights is ook al jaren mijn aller aller meest favoriete boek dus naar deze film ben ik zeeeer benieuwd!

    • Wat leuk dat je de 19e eeuw ook zo leuk vindt! En jammer dat je de film gemist hebt, zeker als je zo’n fan bent van Emily Brontë! Ik heb zelf de film opgenomen en nog niet gezien, dus ik kan je nog geen review geven… Helaas heeft de BBC nog geen herhaling gepland staan.

      Natuurlijk vind ik het superleuk dat je als mede 19e-eeuw-fan mijn blog hebt ontdekt. 🙂 Als je wilt, kun je me volgen via Facebook en Bloglovin (zie contact). Ik probeer ook altijd de herhalingen van leuke victoriaanse programma’s in de gaten te houden. So I’ll keep you posted on this one!

  2. Ah wat jammer, ik lees het blogje net een dag te laat. Ik zou alleen al willen kijken om alle mooie jurken te zien. Maar wie weet komt het er ooit nog van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.