Nu verkrijgbaar: Aan tafel met Charles Dickens!

Hij is er al! Een paar dagen eerder dan verwacht viel bij mij vandaag al mijn kookboek Aan tafel met Charles Dickens op de mat! Ook bol.com is vroeg, en de postbode heeft eerder vanmiddag de eerste gereserveerde exemplaren bij mijn lezers in de bus gedaan. Wat een verrassing!

Aan tafel met Charles Dickens kookboek cover

Ik ben natuurlijk ontzettend trots op mijn eerste echte kookboek. Ik heb hem al fijn doorgebladerd en genoten van de mooie cover, de afbeeldingen, en het schutblad met het toepasselijke patroon Pomegranate van William Morris. En van de recepten weet ik natuurlijk al hoe ze smaken…

Nu het najaar dan echt begonnen is, is het precies de juiste tijd om thuis aan de slag te gaan met hartverwarmende recepten uit de verhalen van Charles Dickens. Geniet van heerlijke soepen, authentieke vlees- en groentegerechten, verrukkelijke desserts, of allemaal lekkers voor bij de thee. En dat alles natuurlijk gecombineerd met interessante hapjes geschiedenis, zoals jullie van mij gewend zijn.

Het kookboek is dus vanaf nu te koop bij boekhandels en online verkopers, zoals bol.com en Libris.nl. Veel kook- en leesplezier gewenst!

P.S. Alvast een voorproefje zien? Bekijk dan de boektrailer!

P.P.S. Ook live horen hoe belangrijk eten voor Charles Dickens en zijn verhalen was? Kom dan naar de boekpresentatie met lezing!

12 gedachten over “Nu verkrijgbaar: Aan tafel met Charles Dickens!

  1. Hartstikke leuk en gefeliciteerd met jouw eerste boek Josephine. Ik kan niet wachten om het boek zelf door te nemen. Veel plezier op de boekpresentatie later deze maand.

  2. Peter Heijtel
    Boek al ontvangen
    Een goed Tijdsbeeld over deze periode.
    Hartelijk gefeliciteerd met je eerste boek en misschien volgen er nog meer over deze periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.